O’Connell gjyqtarëve dhe prokurorëve: Ku është problemi që nuk po ndëshkohen krimet e rënda?

Bashkësia ndërkombëtare nuk do të pranojë dështimet e Kosovës në luftën kundër korrupsionit dhe krimit të…

Sylë Tahirasaj tregon për mundësinë e reshjeve të bores nesër Kosovë

Eksperti i meterologjisë, njëherish edhe profesor në Universitetin e Prishtinës, Sylë Tahirsylaj ka folur për temperaturat…

Haradinaj e ben publike biseden me përfaqësuesit e Merkel-it

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, përmes një postimi në facebook ka treguar detajet e takimit që…

Personi që ‘i mbijetoi’ rrëzimit të aeroplanit, tregon se si ka shpëtuar

Shtetasi grek Antonis Mavropulos, i cili humbi fluturimin e kompanisë ajrore të Etiopisë, tha se do…

E dhimbshme: Kriza e urisë në Jemen, familjet martojnë vajzat 3-vjeçare për ushqim

Oxfam tregon se familjet në këtë vend të prekur nga lufta nuk shohin asnjë mundësi tjetër…